Nyheter

Höst Soma!

16 september 2021 Kommentera

Nu är hösten här vad man än tycker om det. Men vad passar då bättre än att ladda batterierna med ett härligt flowigt Soma Move pass med Johanna!

14 september 2021 Kommentera

Monsterpass i boxen ikväll! Jäklar vad roligt vi hade och vad jobbigt det var! Den lilla boxen med det stora hjärtat!

Benchmark: «Deal with the Devil»

For time:
Run, 1000 m

— then —
10 rounds of:
5 Alternating Single Arm Devil Press, 22.5/15 kg
5 Toes-to-bars
10 Air Squats

— then —
Run, 1000 m

14 september 2021 Kommentera

Våra ”Strength” pass är alltid nästan fullbokade trots sitt svåra namn att uttala! Har du inte redan provat så boka in dig, dom flesta som provar fastnar!

9 september 2021 Kommentera

Boka in dig på ett av Johannas härliga SOMA MOVE® pass!

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna atletiskt och samtidigt mjukt. Under detta pass jobbar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att röra och arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. På detta pass är du barfota. Du kommer gå från passet svettig, med ett leende på läpparna och med en skön känsla i din kropp. Välkommen till Soma Move på Kraftkällan i Mariestad!

Läs mer om SOMA MOVE® här!

Nyheter

Nyhet i Boxen

6 september 2021 Kommentera

Nu finns THOR FITNESS DROP PADS från https://www.nordicfighter.com/ i boxen! Perfekt när det vankas tunga lyft! Fler pads kommer undan för undan!
Äntligen slipper man att göra 100 burpees om man dumpar stången 🙂

Nyheter

Lunchwod

6 september 2021 Kommentera

Idag var det snatch i olika former som stod på schemat på lunchwoden i boxen! Först teknik sen en snabb AMRAP på 12 minuter. Bra krigat alla kämpar!

6 september 2021 Kommentera

Bodypump är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt till musik. Med fokus på låg belastning och högt antal repetitioner går vi igenom Ben, Bröst, Rygg, Axlar, Biceps, Triceps, Mage! Häng på oss på Kraftkällan!

Nyheter

Par wod!

5 september 2021 Kommentera

I boxen avslutades veckan med en parwod! Det blev ett jädra drag och svetten sprutade!

2 september 2021 Kommentera

Nu kör vi igång hösten med lite nya utmaningar för våra medlemmar! Vi börjar med en over head challenge! Killar kör med 20kg stång och tjejer kör med 10kg stång. Börja tiden när du lyfter upp stången över huvudet så och avsluta tiden när du inte orkar hålla upp stången över huvudet längre. Man behöver inte låsa ut armbågarna utan det räcker att stången är ovanför huvudet!

Skicka in din tid till oss på mail, instagram eller facebook!

Nyheter

Helgrutiner

2 september 2021 Kommentera

På helgerna har vi andra rutiner än på veckodagarna. På lördagarna är det många som vill komma igång på morgonkvisten men på söndag gillar vi att vila ut berättar vår statistik. Och med all rätt för vila är en absolut nödvändighet för att musklerna skall få en chans att återhämta sig!

30 augusti 2021 Kommentera

Nu på onsdag 1/9 så kör våran härliga Irene igång två nya pass! först spinning kl 17.30 och sedan Kettlebells kl 18.00! Passen går utmärkt att kombinera om man vill! Välkomna!

30 augusti 2021 Kommentera

Morgonmänniska eller nattuggla? Alla har sina dagliga rutiner och livspussel att få ihop. Det ser vi också tydligt i våran statistik! På bilden nedan kan du se hur beläggningen ser ut i gymmet timme för timme en genomsnittlig veckodag.

Nyheter

Nya tag!

29 augusti 2021 Kommentera

Hoppas att ni har vilat upp er ordentligt i helgen! Nu laddar vi om för en ny vecka!

20 augusti 2021 Kommentera

Nu rear vi ut våra sista termosflaskor från sagaform! Finns att köpa i receptionen!

Den lilla stålflaskan från Sagaform är en så kallad ”Hot & Cool bottle” som kan hålla din dryck kall upp till 24 timmar eller varm i upp till 12 timmar.
Flaskan är tillverkad i dubbelväggigt rostfritt stål med ett ytterhölje som behåller rumstemperatur och en avancerad vakuumkonstruktion.
Flaskan är ett perfekt alternativ till att köpa vatten på flaska gynnar både miljön och din ekonomi!

Nyheter

Mammaträning!

18 augusti 2021 Kommentera

Kom-igång träning för dig som är nybliven mamma. För dig som vill bygga en starkare kropp efter en förlossning. Passar dig med barn mellan 0-12månader. 6 tillfällen, måndagar kl 10.30-11.30 med start den 13/9-21.Inget medlemskap behövs. Boka din plats i vår webshop

Nyheter

Kämpa på!

24 mars 2021 Kommentera

Challengen kommer att vara aktiv tills ons 31/3 (en vecka till alltså) så passa på att ge dig själv en utmaning! som vanligt så får vinnarna i båda klasserna en dricka/bar! Så här ligger ställningen för tillfället!