Kurser

Nedan hittar du våra populära kurser:

Mammaträning

Kom-igång träning för dig som är nybliven mamma. För dig som vill bygga en starkare kropp efter en förlossning. Passar dig med barn mellan 0-12månader. 6 tillfällen

Bootcamp

Svårt att komma igång med din träning? Under fyra veckor så får du 15 timmar med träning, pepp, tips och kostråd för att ta dig an det som livet kastar emot dig!

Falltrygghets kurs

Vi tränar balans, styrka,kondition och tekniker i att falla rätt. Träningen riktar sig till dig som ör 65+ och leds av välutbildade instruktörer. Lär dig grunderna till ett tryggare liv.

Introkurs boxen start

Functional Fitness ger en varierande och effektiv träning där vi kombinerar rörelser som är naturliga för människan. Under 9 tillfällen varvar våra coacher teori, teknik och pass.

Functional kids/teens

Gruppträning för barn, där vi tränar motorik, koordination, styrka och kondition.
En perfekt mix av övningar för att ditt barn ska få en bra grundträning som man har nytta av resten av livet.

Recovery camp

Utmattningssyndrom? Post covid? Långtids sjukskriven?

Vi vill stötta dig på vägen tillbaka.
Nu finns möjlighet att träna tillsammans med oss i en liten sluten grupp. Mjuk träning i lugn och kravlös miljö med stöttning av fysioteraput/KBT teraput.

PT Small group

PT Small Group är en 12-veckorskurs ledd av personlig tränare med max 12 deltagare per grupp. Funktionell helkroppsträning kombineras med styrketräning, konditionsträning och rehab.

Teens Intro

Introduktionskurs i fuktionell fitness för dig som är 14 – 17år.

Under kursens tillfällen lär du dig grunderna i funktionell träning, vilket innefattar styrketräning, gymnastik samt teknik i olympiska lyft.

Torsdagar 16.30 och Söndagar 16.00

Träningsanläggningen är öppen hela dygnet-alla dagar-året runt.

Träningsanläggningen är öppen hela dygnet-alla dagar-året runt.