Funktionell Fitness

Funktionell Fitness främjar hälsa och välmående anpassat för alla åldrar och fysiska nivåer. Det är en idrott som välkomnar alla och bildar en unik gemenskap bland dess medlemmar. Det handlar dels om att träna styrka i rörelser snarare än i specifika muskler och dels om att genom en och samma övning träna styrka, rörlighet, balans och koordination för att klara av belastningar inom vardagen och idrotten.

Styrka, uthållighet, funktion

I boxen kombineras kondition och styrka i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt tränade människor som både är uthålliga och starka. Vårt mål är att ge dig kraften att klara vardagen utmaningar; bära runt på barn, skotta snö eller springa dom där fem trapporna upp till mötet som du är försenad till. Funktionell träning som gör livet enklare helt enkelt

Pressat schema?

Tidseffektiva pass för att du ska hinna med den hektiska vardagen. Ett pass tar 60 minuter vi hinner då värma upp, genomgång av övningar och högintensiv träning.

Utmana dig själv!

I vår box bygger du snabbt upp en sund och allsidigt tränad kropp genom funktionell träning. Du tränar i små och personliga grupper med en coach som alltid finns med för att instruera, motivera och utmana dig!

Gemenskap

I Boxen har vi en härlig gemenskap där vi peppar och pushar varandra för att få ut det bästa av oss. Come for the workout, stay for the friends!

Featured services

Crossfit workout

Push your limits