Med anledning av den nya pandemilagen.Det här gäller för oss enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Varje person ska kunna disponera 10 kvm.Vår totala träningsyta är på 935 kvm, fördelat på:

Röda gruppträningshallen är på ca 280 kvm vilket innebär 28 personer vi har satt ett maxtak på 16+1 personer.

Vita salen 97 kvm vilket innebär 9 personer får vistas där samtidigt, vi har satt ett maxtak på 7+1 personerVi har även valt att öppna upp våra gruppträningssalar för egenträning under de tider då vi inte har gruppträning.

Detta gäller dygnet runt. I gymdelen och den tillhörande funktionella delen har vi räknat på 270 kvm + 50 kvm Vi har satt ett maxtal på 20 + 5 Sammantaget betyder det att ca 25 personer kan träna inne på gymmet, och 23 personer på gruppträningspass. Vi har inte räknat in våra ytor i foajén och receptionsdelen.

CrossFit Mariestad. Crossfitboxen har en sammanlagd yta på 200 kvm + 200 kvm.Gruppträningspassen är begränsade till åtta platser / pass, vill man träna på egen hand antingen i källarsalen eller i hallen så är maxtal satt till 10+10Vi hoppas att vi kan hjälpas åt, visa hänsyn, respektera avstånd och undvika trängsel.

Vi hjälps åt och fortsätter med våra hygienrutiner, är noga med städar av vår utrustning innan och efter träningen samt tvättar händerna innan och efter träningen. Vid minsta tecken på sjukdom stannar vi hemma. Håll ut och håll avstånd så tar vi oss igenom det här. Kraftkällan I Mariestad.